Legyen az ébrenlét is álom


Gyermekvilág. Milyen valójában ez a titkokkal teli birodalom? Figyeljük, kutatjuk, igyekszünk megérteni, s ha a Gyermekvilág Kft. termékeivel népesítjük be, még formálhatjuk is.
A babavárás, a gyermek megszületése átformálja a szülők, a család életét. Szinte magunk is újjászületünk: átrendezzük a lakást, tervezgetjük a gyerekszobát, megálmodjuk, hogy milyen babakelengyébe, ruhácskába öltöztetjük, milyen takaróba bugyoláljuk a kis emberkét. Aztán rohangálunk egyik áruházból a másikba, hogy a kiválasztott bútorhoz illő tapétát, plédeket, ágyneműt és játszószőnyeget vásároljunk - mert a gyerekszobát is méltó módon akarjuk fölöltöztetni.

Ám rengeteg szaladgálástól bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat, ha igénybe vesszük azon cégek valamelyikének segftségét, amelyek pontosan tudják: mivel tehetjük vidámmá, széppé és harmonikussá a babák környezetét.

Ilyen cég a Gyermekvilág Kft. Az itt dolgozó szakemberek-akik maguk is gyakorló minőségű, szemet gyönyörködtető gyermekholmikat tervezhessenek és készíthessenek. A cég nem titkolt szándéka, hogy termékeivel esztétikussá varázsolja a gyerekszobát. A harmonikusan összeválogatott bútorok, tapéták, szőnyegek, alapkelengyék minden darabja már születéstől kezdve formálja a gyermek szépség iránti fogékonyságát, ízlését.

A Gyermekvilág Kft. ilyen céllal gyártatja és forgalmazza a Dörmi bútorcsaládot, amely nagy sikerrel mutatkozott be az 1999-es Budapesti Nemzetközi Vásáron. Az állítható kiságyból, kétajtós szekrényből, pelenkázóasztalbÓl, illetve kiegészftőkből álló termékcsalád remekül hasznosftható. A bútort díszítő macik a kelengyén: az ágyneműn, a különböző vastagságú takarókon, a fürdőlepedSn, sőt még a textil faliképen is viszszaköszönnek.
A francia alapanyagból gyártott választékos ágynemű-garnitúrák lehetőséget adnak a szülőnek, hogy akár hetente új színvilágot varázsoljon a gyerekszobába.

A bébiágyneműkön és a játszószőnyegeken pedig szinte megelevenednek a bájos mesefigurák. A Gyermekvilág Kft. textiljátékokat is készít. Az apróságok szeretnek elbújni egy-egy maci, kutyus vagy más állat ölelő mancsai között - erre szolgálnak az úgynevezett ölelgetőpárnák.

A cég egyedi kivitelezésű gyermekágyneműk, függönyök varrását és hímzését is vállalja. SSt: ha Önnek gondjai vannak, hogy kivel és hol készíttesse, hímeztesse tökéletes minőségben a reldámajándékát, ne sokat töprengjen -foduljon a Gyermekvilág Kft.-hez!